Superfinále 2024

Ano, nezbláznili jsme se. Je ještě čas. Ale letošní superfinále zaznamenalo řadu změn. A proto není na škodu si některé informace k němu již nyní shrnout. Protože kromě samotných aktérů o něm již nyní víme téměř všechno.


DATUM: 28. 10. 2024

ADRESA HALY: Ke stadionu 375

MÍSTO: Po dlouhé době se opět mění místo konání. Libeňskou UNYP arénu kvůli vytíženosti a nákladnosti střídá sportovní hala Aero v Odeleně Vodě. Jedná se o středočeské městečko pár kilometrů severně od Prahy. Pokud vás právě tento fakt děsí nebo snad dokonce odrazuje, nemusí. Auto plné kamarádů a dobré nálady bude mít kde před halou na prostorném parkovišti zdarma zaparkovat. Nebo vás před ní za 27 minut vysadí autobus, který jezdí pravidelně z Kobylis. Jízdní řád naleznete ZDE

PRŮBĚH AKCE: Po loňské výjimce se letos opět vracíme k modelu všechna tři superfinálová klání v jeden den a na jednom místě. Od 9:30 tak můžete superfinálový maraton začít dorosteneckou kategorií, ve 12:30 na nemilosrdnou vřavu nastoupí zástupkyně něžného pohlaví a zlatý hřeb superfinálového dne, mužská kategorie, započne v 16:00 a bude vysílána také v TV na ČT Sport.

PRODEJ LÍSTKŮ: Tato informace bude včas doplněna.

UDÁLOST NA FB: Jistě bude stát za to sledovat případné další informace a novinky a akci na FB Českého nohejbalového svazu.

Už teď se na vás těšíme.