Zimní pohár žen II - bitva do posledního míče!

Jako každý rok, Zimní pohár žen ČNS odstartoval u zkušeného pořadatele z Českého Brodu. Tentokrát však netypicky již v listopadu. Přesněji na jeho konci, tedy v neděli 27. 11. 2022. Pohár sebou nese své typické specifikum. Startovat na něm mohou všechna ženská družstva. Bez ohledu na to, hrají-li 1. ženskou ligu nebo Letní pohár ČNS. Mohou tak zde na sebe narazit sestavy, které se v sezoně proti sobě běžně nepotkávají.


27. 11. 2022 - Český Brod

10 týmů z šesti družstev se jevilo jako hezký začátek a příslib pro celý pohár. Kromě domácích se na palubovce vystřídaly týmy Spartak Čelákovice, Start Praha, Avia Čakovice a druholigová družstva Solidarita Praha a Útěchov. Po základní části ve dvou skupinách následovala tradiční vánoční tombola. Vzápětí se pak rozhořely čtvrtfinálové boje.

1. Český Brod  A – Cibulková L., Bálková L., Chuchlová M.

2. Start Praha – Řeháková R., Zátková P., Kozáková P.

3. Čakovice – Fojtíková A., Cibulková I., Plechatá K.

4. Český Brod B – Blažková A., Blažková D., Sýkorová J.

Kompletní článek ZDE


22. 1. 2023 - Hodkovice na Mohelkou

Druhý turnaj zaznamenal zimní pohár žen. Pořadatelství se tentokrát se ctí ujali v Hodkovicích nad Mohelkou. Turnaj opakovaně a k radosti všech navštívily hráčky z Polska a zúčastnily se také namixované týmy, které sice nemohly získat pohárové body, ale zvýšily a zatraktivnily startovní pole na počet 12 týmů.

1. Čakovice A (Plechatá, Fojtíková, Cibulková I.)

2. Solidarita (Trnková, Janková, Kosová)

3 Český Brod A (Bálková, Chuchlová, Blažková D.)

4. Čelákovice A (Vaňátková, Svobodová, Sedláčková)

Kompletní článek ZDE