Novinka v nohejbalových přenosech a článcích!

Práva na přenosy ligových utkání získává od roku 2024 exkluzivně SportBro TV. Nová platforma by měla nabídnout zase o kousek lepší zážitek pro všechny fanoušky nohejbalu a to hned od prvních ligových kol! Stejně tak, díky zrušení povinnosti zpráv z utkání, nastává změna v množství a obsahu článků z jednotlivých soutěží.


ČLÁNKY

Co je tedy nového?

Díky zrušení povinnosti zpráv z utkání mohou redaktoři čerpat pouze ze zápisu rozhodčích, případně z přenosu utkání. Ten má však povinný pouze extraliga. Po dohodě s vedením ČNS se dospělo k názoru, že situaci lze řešit podrobnějším článkem pouze z jednoho utkání - tzv. utkání kola, ke kterému si redaktor sežene patřičné informace, podklady a fotodokumentaci. Ostatní utkání budou zmíněna pouze formou výsledku. V případě druhé ligy se bude jednat o vybraná utkání z každé ze tří druholigových skupin. Je to novinka a sami jsme na ni v redakci zvědavi. Stejně tak na změnu redakčního složení v případě článků o dvou nejvyšších soutěžích. Ale na novou výzvu i sezonu se těšíme a držíme si pěsti. 


PŘENOSY

Co je tedy nového?

- Přenosy se přesouvají na platformu Sportbro.tv a nebudou dostupné jinde.️

- Pro sledování je nutná registrace na portálu.  ️

- První rok budou přenosy extraligy zadarmo, od příštího roku minimálně extraliga zpoplatněná.  ️

- Uživatelé mají možnost kluby finančně podpořit. (Z vybraných peněz si 30% nechává provozovatel platformy, 21% Sportbro na provoz a zbytek jde k    ČNS)

- Jedna registrace = jedno aktivní zařízení.  ️

- Kvalitu přenosů garantuje Sportbro.tv a oddíly.  ️

- Technická podpora a dotazy support@sportbro.tv  ️

- Záznamy utkaní budou k dispozici "navždy".  ️

- Zahraniční diváci budou mít stream zpoplatněný (podmínky se upřesňují).  ️

- Dlouhodobým cílem je pokrývat i streamy z turnajů a i z nižších soutěží.