Letošní novinka v nohejbalových přenosech!

Nohejbal je pro nás, stejně jako pro vás, srdcovka. Chceme fanouškům dodávat ten nejlepší servis a neustále se posouvat. Streamy z extraligových utkání se staly standartem o který vás nechceme ochudit ani tento rok, ale chceme nabídnout zase o kousek víc. To bez vaší pomoci nepůjde, a proto jsme zavedli pro tuto sezónu placené přenosy extraligových utkání a MČR mužů.


Každý může podpořit nohejbal podle svých možností. Už za cenu "jednoho kafe" budete mít přístup ke streamům z jednoho nohejbalového měsíce. A je jen na vás, kolik si toho předplatíte nebo necháte ujít z celého extraligového kalendáře. Vybraná utkání budou navíc přenášena v prémiové kvalitě z více kamer a s komentářem. Chcete nohec podpořit více? Jde to! Vyberte si dražší variantu předplatného.

Přehled balíčků: 

1) Extraliga nohejbalu "na kafe" 

2) Extraliga nohejbalu "na dvě kafe" 

3) Extraliga nohejbalu "srdcař"

Všechny balíčky mají stejný obsah, záleží jen na vás, jak můžete nebo chcete nohec podpořit. Celý systém nabízí nové možnosti i pro kluby samotné, protože budou mít možnost spolupracovat se sponzory a dále se rozvíjet. Vybrané prostředky se budou investovat do zkvalitnění přenosů (nákup nové techniky, více prémiových utkání, tvorba dalšího obsahu).

Jak na to?
Přenosy realizuje SportBro TV. Stačí jít na jejich youtube kanál (https://www.youtube.com/sportbrotv) kliknout na tlačítko „Připojit se“, vybrat si tarif a pak už jen postupovat dle instrukcí krok po kroku.

Děkujeme za vaši podporu a těšíme se s vámi na viděnou, ať už na kurtech či při sledování přenosů.

Komise propagace a rozvoje