V síni slávy to žije

Českému nohejbalovému svazu se díky prostorům nákupní Galerie Harfa podařilo získat unikátní prostor pro otevření Síně slávy Českého nohejbalu!


Tento unikátní projekt je však časově omezený. A proto si jeho návštěvu nenechte rozhodně ujít v termínu od 7. 10. do 13. 11. 2022.

A co všechno vás na tomto místě čeká? 

Rozhodně informace z hluboké historie našeho krásného sportu, který letos slaví kulaté sté výročí od svého vzniku.

Jelikož celá akce vznikla taky ve spolupráci s chystaným Mistrovstvím světa v pražské O2 Universum aréně, váže se také na historii světových mistrovských šampionátů.

Rozhodně nepomíjí ani současný nohejbal. Stejně jako informace o nohejbalové mládeži, ženských i mužských oddílech a o rozvoji nohejbalu napříč všemi věkovými kategoriemi.

Na místě je možno zakoupit nohejbalovou obuv značky Botas za zvýhodněné ceny, které už postupně mizí, a také propagační a upomínkové předměty jak k samotnému Mistrovství světa v nohejbale, tak také ke stému výročí vzniku našeho sportu. V nabídce jsou šály, mikiny, dresy, trička, čepice i balóny.

Pro fanoušky a návštěvníky je připraveno zdarma drobné občerstvení v podobě osvěžení a doplnění tekutin (voda, káva).


V síni slávy také dne 12. 10. proběhlo losováni skupin pro Mistrovství světa, v rámci kterého proběhlo podepisování dresů, které bude možno získat. Bližší informace vám určitě dodáme. Zároveň je v síni slávy možné vyhrát obuv značky Botas zcela zdarma. Stačí "pouze" překonat výšku bloku našeho reprezentačního kapitána. Tak neváhejte, protáhněte nohy a přijďte si zasoutěžit. Nebo jen nasát atmosféru, dozvědět se pár informací o nohejbale a prohlédnout si pár historických artefaktů, které jsou maximálním odkazem našeho krásného sportu.

Těšíme se s vámi na viděnou v termínu 7. 10. - 13. 11.

Nohu vejš