Češi si i na třetí pokus podmanili Francii - VÝSLEDKY

Po úspěchu prvního a druhého ročníku v letech 2021 a 2022 se Saint-Raphaël opět stalo na jeden víkend hlavním světovým městem tohoto rychle se rozvíjejícího sportu, a to přímo v centru města na náměstí Place Coullet ve dnech 15.-16. a 17. července 2023!


Složení výpravy / Reprezentanti:

Muži: Milan Kučera, Vojtěch Holas, Lukáš Rosenberk a Jakub Pospíšil

Trenér: Petr Gulda

Asistent trenéra: Jan Vanke

Ženy: Kristýna Plechatá, Aneta Fojtíková, Gabriela Zachová, Adéla Blažková

Trenér: Jiří Šmejkal


České reprezentantky obhájily trofej pro vítěze po finálovém vítězství na Švýcarkami, kterým se vyplatil tvrdý trénink a v semifinále nepustily do boje o zlato slovenské hráčky.

Zástupci mužské reprezentace ve finále skolili mistry světa ze Slovenska (Gálus, Rácik, Prachár, bratři Hulíni) ve dvou setech. Ti však v semifinále hladce porazili výběr Francie, který byl na pozvání pořadatele doplněn českými exreprezentanty Vítem a Vankem. 

Nejlepším hráčem turnaje byl zvolen Milan Kučera.

Fotografie a záznamy zápasů lze najít na facebookové stránce turnaje

Konkrétní výsledky, tabulky a sestavy pro vás zjišťujeme a postupně je doplníme.

Našim hráčům i hráčkám gratulujeme!

Komentář diváka Vlastimila Pabiána:

"Myslím si upřímně, že Milan Kučera odvedl perfektní práci a zcela jasně nahradil zraněného Kubu Pospíšila. Jeho výkon podpořený perfektní černou prací Lukáše Rosenberka a Vojty Holase byl po celý turnaj vynikající a zaslouženě dostal cenu za nejlepšího hráče turnaje. A zmiňuji-li turnaj - už třetím rokem je stále lepší a kvalitnější. Žádná procházka a jen nějaký výlet, jak se občas tento turnaj prezentuje v našich nohejbalových kruzích. Dřina a zasloužený úspěch na úrovni MS.

Fotogalerie  Video    Vlastimila Pabiána


VÝSLEDKY

Muži

Skupina A

Skupina B

Play-off

O umístění


Ženy

Skupina

Play - off